Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Tenim el plaer de presentar-te aquesta espectacular casa aïllada, situada en un entorn tranquil i envoltada de natura. Amb un disseny cuidat i acabats d´alta qualitat, aquest habitatge ofereix l´espai i el confort que estàs buscant.



En entrar, seràs rebut per un acollidor menjador-estar amb xemeneia, on podràs gaudir d agradables vetllades al costat dels teus éssers estimats. La cuina office de 16 m² és el lloc perfecte per despertar la teva creativitat culinària, amb espai més que suficient per preparar plats deliciosos i compartir moments inoblidables.



La casa compta amb un total de 7 dormitoris, cosa que et brinda una gran flexibilitat per adaptar els espais segons les teves necessitats. A més, trobareu 3 banys complets, perfectament equipats i amb acabats moderns.



Una de les joies d´aquesta propietat és el celler, un espai únic i ple d´encant on podràs emmagatzemar i gaudir dels teus vins preferits. A més, el pàrquing et proporciona la comoditat de tenir espai més que suficient per aparcar els vehicles.



Si necessiteu espai addicional, l altell us ofereix la possibilitat de crear una zona d emmagatzematge extra o un espai de treball còmode i tranquil.



L habitatge compta amb una terrassa, on podràs relaxar-te a l aire lliure i gaudir de vistes clares. El jardí és un altre dels punts destacats d aquesta propietat, oferint un espai verd i ben cuidat on podreu gaudir de moments a l aire lliure, organitzar reunions familiars o simplement relaxar-vos i gaudir de la natura.



Aquesta casa ha estat totalment reformada amb materials i acabats de primera qualitat, cosa que garanteix un habitatge modern, funcional i llest per ser habitat.



No perdis l oportunitat de convertir aquesta casa a casa teva. Contacta ns avui mateix per obtenir més informació i programar una visita!

Característiques principals

Superficie: 232 m² Dormitoris: 7 Aseos: 0 Banys: 3

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat